Filme Seriale Online HD Gratis
Stalker
1 Sezoane 20 Episoade
INCHEIAT

Stalker

7.6
TMDb: 7.6/10 14,581 votes

Informatii Generale

Televiziune
Anul
Data
Durata43 min
Stare serialINCHEIAT

Descriere Stalker

Detectivul Jack Larsen (McDermott) s-a transferat recent într-o unitate a Diviziei de Criminalistică din New York şi a avut deja probleme din cauza personalităţii lui puternice, încrederii în forţele proprii şi comportamentului problematic – dar toate acestea se pot dovedi a fi atuuri la noul lui loc de muncă. Şefa lui, locotenent Beth Davis (Maggie Q), este puternică, concentrată şi extrem de pricepută în ceea ce face, motivată de propria experienţă ca victimă.
Alături de restul echipei – tânărul şi ambiţiosul detectiv Ben Caldwell (Rasuk) şi inteligentul detectiv Janice Lawrence (Klaveno) – Larsen şi Davis evaluează nivelul de ameninţare al diverselor cazuri şi reacţionează înainte ca intimidarea să atingă un nivel alarmant, în timp ce încearcă să-şi ţină sub control şi propriile obsesii.
Atitudinea încrezătoare a lui Larsen şi comportamentul lui neortodox intră în conflict cu personalitatea puternică a locotenentului Davis, care nu poate să-şi uite trecutul tulbure, de victimă a unui urmăritor abuziv. Celor doi li se alătură o echipă entuziastă de experţi şi, împreună, se ocupă de un urmăritor obsedat de ideea de a le da foc victimelor sale şi de un student care susţine că ar fi, la rândul lui, urmărit.

Sezoane si episoade

1 Stalker - Sezonul 1

Trailer

Comments

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

FilmeSerialeOn